Ajatus

Minä tiedän mitä minä haluan. Minulla on selvä kuva siitä, minkätyyppisiin koiriin pyrin kasvatustyössäni. Koirien kasvattaminen ei ole helppoa, eikä siinä voi käyttää oikoteitä. Kun suunnittelen yhdistelmää, mietin jo silloin, miten tulen siitä aikanaan jatkamaan. Koskaan en tee yhdistelmää, josta en olisi myös itse valmis ottamaan pentua.

Arvostan hyvää elinvoimaa, kokonaisvaltaista terveyttä, oikeita rungon mittasuhteita, hyvää rakennetta, rotutyypillistä, pienille saksanpystykorville ominaista vahtikoiran luonnetta, puhtaita värejä, runsasta helppohoitoista turkkia. Omassa kasvatuksessani pyrin käyttämään ulkosiitosta, aina kun se on mahdollista. Linjaamiselle täytyy olla perustelut. En halua toistaa samaa yhdistelmää, mutta jos joskus joudun sellaisen tekemään, niin sille on selkeä syy, miksi yhdistelmä on tehty.

Koirat ovat minulle elämäntapa, ja koska tarjoan omille koirilleni hyvän elämän, edellytän sitä myös pennunostajilta. Kaikkia mahdollisia jalostuskoiria en voi kotonani pitää, joten yhteistyökykyisille, rodusta ja koiraharrastuksesta kiinnostuneille sijoituskodeille on aina kysyntää. Pentuja en myy puhelimen tai sähköpostin välityksellä, vaan minua on tultava tapaamaan henkilökohtaisesti.

Kukaan ei voi kasvattaa yksin ja olen erittäin kiitollinen siitä avusta ja hedelmällisestä yhteistyöstä jota olen saanut Esa ja Laura Ruotsalaiselta, kennelit Tempore ja Tirhan. Olen päässyt tutustumaan rotuun ammattilaisten avustuksella ja siitä vähitellen kypsyi ajatus omasta kasvatustyöstä

  • “Vaikka sinulla olisi kaikki maailman tieto ja taito, luonto lyö kanveesiin kuitenkin aina joskus!”

    - Maiju


Jäsenyydet

Suomen Kennelliitto

SuKoKa (Suomen Koirankasvattajat)

Yhteystiedot

Ruotsintie 47, 94700 Kemi

mob. +358 50 4361335,

+358 45 6024910 

Email: savolainen.maiju@gmail.com